Menu

DE START VAN IETS NIEUWS:

In juni 2021 werd ik benaderd door Joeri van VTV Delft. (Vrijetijdsbesteding, Thuismaatjes en Vorming). Zij wilden voor een groep verstandelijk gehandicapten een 2 wekelijks terugkerende wandelclub voor Pijnacker-Nootdorp starten en of ik deze wil begeleiden. Natuurlijk wil ik dat, super leuk

Inmiddels lopen wij alweer ruim een jaar met een gezellige groep deelnemers

Weet jij iemand, met een verstandelijke beperking, die dit leuk zou vinden laat haar/hem zich dan aanmelden bij VTV: mail naar vtvdelft@vtvzhn.nl

Change Your Life Style (2017 t/m 2020)

In de periode 2017 t/m 2020 was ik de coach van diverse Change Your Lifestyle groepen van het zwembad de Viergang in Pijnacker.

nordic by night

Buiten de 3 nordicwalk-groepen organiseren wij de jaarlijkse Nordic by Night.
Na het enorme succes van de voorgaande jaren liepen wij op 10 december 2019 weer een flinke route.
Nordic by Night is ook echt in het donker door de Groenzoom tussen Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. We lopen ongeveer één uur tot anderhalf uur.
Je moet over een basisconditie beschikken en ervaring met nordicwalken hebben.
Wil je meer informatie over de Nordic by Night 2023  of meelopen stuur mij dan een berichtje (eerst aanmelden s.v.p., anders is meelopen niet mogelijk!)

Strandnordic

Vanaf maart tot ongeveer oktober (als het weer het toelaat) houden wij met onze zaterdag-nordicgroep regelmatig een strandnordic vanaf Kijkduin Den Haag.
Een pittige wandeling over het strand en door de duinen.


uniek sporten

Op maandagochtend 9.00 uur begeleid ik een groep nordicwalkers vanaf MTC de Viergang. Deze zeer hechte groep mensen hebben een lichamelijke "beperking".
Hierdoor heb ik een vermelding op de site van Uniek Sporten. Uniek Sporten helpt om een geschikt sportaanbod te vinden.
Een beperking hoeft geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen.